Over ons

Dit charmante damestrio deelt een grote liefde voor Amerikaanse akoestische muziek als bluegrass en country.

Wat deze band bijzonder maakt is hun interactie met het publiek en hun sprankelende meerstemmige zang rondom één microfoon. Hierbij begeleiden zij zichzelf op gitaar, mandoline, banjo, contrabas en ukelele.

Dolly I beg your pardon schrijft naast bewerkingen van Amerikaanse traditionals eigen nummers, liedjes die je raken omdat ze recht uit het hart komen en vol overtuiging gebracht worden.

In de afgelopen jaren is er veel gebeurd; vooral heel veel optredens op de meest uiteenlopende plekken. Zo was Dolly I beg your pardon te zien op festivals in Nederland, Frankrijk en Servië. Ze speelden in de Johnny Cash memorial en als voorprogramma van Rowwen Heze en Israel Nash. Ook het kleine, intieme podium past Dolly I beg your pardon goed.

In 2013 bracht de band hun eerste cd uit met de titel Homebound. De eerste editie hiervan is inmiddels bijna uitverkocht. Binnenkort verschijnt hun tweede cd.

Dolly I beg your pardon bestaat uit Ines van Deursen (contrabas, zang), Corina Golsteyn (gitaar, banjo, zang) en Mariska Petrovic (gitaar, mandoline, zang).

“Drie zeer enthousiaste meiden die garant staan voor een hele gezellige en muzikale middag of avond met een mix van bluegrass, folk en country. Het maakt niet uit hoe vaak je ze al hebt gezien; het blijft leuk. Naast hun perfecte driestemmige zang spelen ze alle drie verschillende instrumenten en weten ze op een ongedwongen manier het publiek bij hun optreden te betrekken.”

Enny Snoeren

“Charme, humor en vakvrouwschap. Prachtige close harmony, fraaie liedjes en een authentieke presentatie. Dolly I Beg Your Pardon heeft het in huis: bluegrass Americana met een rokje!”

Dirk-Wim in ’t Hof